Hirdetés

Most ingyen végigjátszhatod a Far Cry 6-ot és még két játékot

|

A Ubisoft lehetővé teszi, hogy a hétvégén költségek nélkül tapasztaljuk meg Giancarlo Esposito diktatúráját. Az Xbox is beszáll a buliba.

Hirdetés

A pletykákkal ellentétben egyelőre még nem került be a Far Cry 6 a Game Pass szolgáltatásba (a Far Cry 5 viszont elérhető benne), viszont ez nem jelenti azt, hogy fizetnie kéne annak, aki ki szeretné próbálnia a széria 2021-es részét. A hétvége folyamán most bárki belebújhat a női vagy férfi Dani Rojas bőrébe, hogy megtapasztalja, milyen érzés gerillaharcot vívni egy stílusos diktátor ellen. 

A Ubisoft ugyanis bejelentette, hogy augusztus 4. és 7. között teljesen ingyen játszható a Far Cry 6. Az ingyenes időszak egyaránt vonatkozik az Epic Games Store, a PS4, a PS5, a Google Stadia, a Ubisoft Connect, az Xbox One és az Xbox Series X|S felhasználóira.

Hirdetés

A kiadó azokra is gondolt, akik az ingyenes időszak lejártakor be szeretnének ruházni a teljes játékra, és 60 százalékos kedvezménnyel kínálja a Far Cry 6-ot a számukra. Az elért eredmények, mentések természetesen továbbvihetők. A lehetőséget reklámozó videó még a Stranger Things crossovert, Rambót és Danny Trejót is beveti, hogy meggyőzzön minket. 

Ezen kívül az Xbox Free Play Days keretében a The Serpent Rogue (Xbox Series X/S) című botanikai akció-kaland és a Roguebook (Xbox Series X/S, Xbox One) névre keresztelt roguelike kártyajáték is ingyenesen próbálgatható az említett időszak alatt, előbbit ráadásul negyven százalékkal olcsóbban is behúzhatják a vele szimpatizálók. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)