Hirdetés

Most két kiváló címet élvezhettek ingyen a Steamen keresztül

|

Ha még nem tudjátok, hogy mivel töltsétek a hétvégét, akkor a PC-s tábor kedvenc platformján érdemes lehet körülnéznetek.

Hirdetés

Épp fut egy hatalmas 2K vásár a Steamen, aminek részeként egy kiváló stratégiai játékot próbálhatunk ki ingyen, mellette pedig a Techland is elérhetővé tette a saját sikercímét. Ha még nem tudjátok, hogy mivel játszatok a hétvégén, akkor mi ajánlanánk mindkettő letöltését, mivel mindenféle költségtől mentesen ölhettek bele annyi időt két tartalmas játékba, amennyit csak rájuk tudtok szánni a következő napokban. Ráadásul amennyiben megtetszett valamelyik, akkor azt most akciósan be is szerezhetitek.

Az első a sorban a Dying Light 2 Stay Human: Reloaded Edition, mely számtalan extra tartalommal megtömve mutatja meg nektek, milyen is a túlélés a zombiapokalipszis rágta világában. A nyílt város felépítése és a főhősünk parkour mozdulatai mind ismerősek lehetnek az első részből, így aki azt szerette, ezt is imádni fogja.

A második ingyenes móka a Sid Meier's Civilization VI, amelynek korábbi epizódjai számtalan álmatlan éjszakát okoztak nekünk. A tökéletes "csak még egy kört" élmény és a taktikai mélység több száz órára is lekötheti a műfaj rajongóit.

Hirdetés

Mindkét játékot hétfőig pörgethetitek ingyen, a mentéseiteket és feloldott achievementjeiteket pedig vihetitek majd tovább a teljes verziókba, ha be akarnátok szerezni azokat. Az elmúlt évek egyik - ha nem a - legjobb 4X-es stratégiai játékáért most olyan kérnek, hogy szinte már úgy érezhetitek, kiraboljátok a fejlesztőket.

Az akciós árak március 7-ig élnek, ami azt jelenti, hogy marad még egy kis időtök az ingyenes próbaidőszak lejárta után, nem muszáj azonnal döntenetek az esetleges vásárlásról.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)