Hirdetés

Most nem csak egy játék jár ingyen az Epic Games Store-ban

|

A szokásosnál kicsit bonyolultabb a helyzet, de segítünk eligazodni.

Hirdetés

Többnyire számolhatunk azzal, hogy minden csütörtökön délután 17:00-kor egy újabb, teljes értékű játékot húzhatunk be az Epic Games Store-ban, sőt, néha kettőt, de előfordult már a múltban, hogy az Epic egy kicsit felkavarta a rendszert. Ezúttal is ez történt. 

A múlt héten még csak azt jelentették be, hogy most a Rogue Company Epic Packet kaphatja meg mindenki ingyen, ami egy exkluzív karaktereket, skint, XP-t és egyéb cuccokat kínáló csomag a Hi-Rez Studios ingyenesen játszható játékához.

Hirdetés

A napokban viszont megjelent a Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure, mely a Borderlands 2 Tiny Tinás DLC-jének önálló kiadása. Több platformon is elérhető, viszont az Epicnél november 16. 17:00-ig teljesen ingyenes.

A letöltéshez nyissátok meg a linkek valamelyikét (akár mindkettőt) vagy az EGS kliensét, és a termékek adatlapján keressétek a GET gombot, amivel bejelentkezés és pár extra kattintás után már a könyvtáratokba is helyezhetitek az ajándékokat.

A jövő hétre három ajándékot várhatunk: ingyenes lesz a Guild of Dungeoneering, a Kid A Mnesia Exhibition, és a Never Alone.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)