Hirdetés

Most teljesen ingyen próbálhatsz ki egy rakás megjelenés előtt álló játékot

|

A Microsoft a The Game Awards kapcsán lepte meg az Xbox-tulajokat.

Hirdetés

Hazai idő szerint december 10-én, a hajnali órákban kerül megrendezésre a 2021-es The Game Awards, amely elsősorban nem a díjátadó miatt izgalmas, inkább a Geoff Keighley által belengetett négy-öt Elden Ring szintű bejelentés emeli meg a pulzusunkat. Persze a show ezen kívül is számos érdekességet tartogat: fellép például az Imagine Dragons és Sting is, valamint a vendégek névsorát erősíti többek között Guillermo del Toro, Giancarlo Esposito, Keanu Reeves és Laura Bailey. 

Hirdetés

Ahogyan minden évben, úgy a The Game Awards ezúttal is helyet ad az indie csodáknak, amiben a Microsoft is partner. A vállalat ID@Xbox kezdeményezésének különleges eseménye, a Steam Festhez hasonlító Winter Game Fest Demo keretében december 7-től 21-ig több mint 35 videojáték kipróbálható változatát teszi elérhetővé.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Olyan alkotások ezek, amik még nem jelentek meg, viszont az érdeklődők kapnak belőlük kóstolót, ehhez pedig csak egy Xbox One vagy Xbox Series X|S konzol kell. Persze a demókból nem szabad végleges következtetést levonni, hiszen nem a teljes változatok minőségét tükrözik, inkább csak kedvcsinálóként funkcionálnak. 

A felhozatalban van dungeon crawler (Loot River), posztapokaliptikus akció-szerepjáték (Death Trash), akció-kaland (The Tale of Bistun), a gonosz boszorkány, Baba Yaga történetének újragondolása (Blacktail) és a Guacamelee készítőinek multiplayert is tartalmazó újdonsága (Nobody Saves the World) is. Szóval mindenki találhat magának valót. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)