Hirdetés

Naná, hogy máris kitalálták, mit ad ma ingyen az Epic Games Store

|

A következő játékot rejtő csomagolópapíron elrejtett nyomok izgalmasabbá teszik a karácsonyi ingyen játékra való várakozást.

Hirdetés

Ügyesen kitalálta annak idején az Epic Games Store, hogy a karácsonyi ajándékosztás idején, amikor naponta más játékkal lep meg minket, a soron következőt más színű és más mintázatú, hol teljesen egyértelmű, hol pedig többféleképpen interpretálható utalásokkal ellátott csomagolópapírral takarja el. Így a gamerközösség ilyesmire fogékony része a redditen és más fórumokon lázasan igyekszik kideríteni, hogy melyik játék lesz ingyenes másnap.

Ez alkalommal egy dögcédula szolgált támpontként, amiből a legtöbben arra következtetnek (lásd a lenti képet), hogy igaz lehet a korábban már felmerült pletyka, és az idei ünnepi szezon eddigi legnagyobb dobásaként a Death Strandinget adja az Epic Games Store.

Hirdetés

Hideo Kojima egyedi hangulatú, a civilizáció összeomlása után játszódó, sztárok sokaságát, többek között Norman Reedust és Mads Mikkelsent felvonultató alkotása eredetileg PlayStation 4-re jelent meg, ám a 505 Games közreműködésével végül PC-re is eljutott. Ezért aztán ha minden jól alakul, és helyes a tipp, akkor órákon belül elmerülhetünk ebben a szürreális kalandban, amely egyszerre sci-fi, akciójáték, valamint FedEx szimulátor.

Ti örülnétek neki?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)