Hirdetés

Ne feledd: mától ingyenes a The Sims 4!

|

Nyolc évvel a premierje után free-to-play üzleti modellre vált a Maxis játéka, így már az is kipróbálhatja, akit eddig visszatartott az ára.

Hirdetés

Will Wright életszimulátora, a 2000-ben debütált The Sims még a neves dizájner SimCity-jénél is nagyobb siker lett, így aztán cseppet sem meglepő, hogy az Electronic Arts addig ütötte a vasat, amíg az forró volt. Két évtized alatt nem csak számozott folytatásokra költhették a pénzüket a rajongók, készült például középkori témájú spin-off (The Sims Medieval), de az MMO-k világába (The Sims Online) és a mobiljátékok piacára (The Sims Mobile) is megkísérelt betörni a simekkel a kiadó.

Az a bizonyos vas még mindig nem hűlt ki, ugyanis az EA égisze alatt újjászervezett Maxis ma arra készül, hogy egy livestream keretében lerántsa a jövőt a franchise jövőjéről. Ezzel párhuzamosan pedig ajándékkal kedveskedik a játékosoknak.

Hirdetés

Este 7 órától ugyanis ingyenesen játszhatóvá válik a The Sims 4, tehát amennyiben rendelkezünk egy, a futtatására alkalmas PC-vel, akkor letölthetjük a Steam vagy a megszűnés szélén álló Origin piacteréről. PS4-en, PS5-ön, Xbox One és Xbox Series konzolokon szintén ingyen játszhatunk majd vele. A kisebb-nagyobb DLC-kért ellenben változatlanul fizetnünk kell majd a továbbiakban is, azért van határa az Electronic Arts nagyvonalúságának is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)