Hirdetés

Ne hagyd ki az Epic Games Store e heti ingyenes játékait sem!

|

Ezen a héten két játékot adhatunk hozzá Epic Games Store-os könyvtárunkhoz, hogy ott porosodjanak az idők végezetéig.

Hirdetés

Ez a csütörtök most a Ubisoft Forward miatt igazán izgalmas, de az Epic Games sem tér el a megszokott menetrendtől. Eljött a délután 5 óra, fizetőssé vált az Into the Breach, melyet az elmúlt hét napban tölthettünk le ingyen (mármint azok, akik nem húzták be akkor, amikor 24 óráig volt ingyen elérhető), helyét pedig egy tycoon és egy kalandjáték vette át.

Hirdetés

Előbbi a Railway Empire, melyben - ahogy azt az angolul tudók már a nevéből kitalálhatták - vasútvonalak építését kell felügyelnünk, hogy egy minden igényt kielégítő, hatékonyan működő hálózatot hozzunk létre. Több mint 40 vonat áll rendelkezésünkre, és nem csak a pályát, de a szükséges épületeket, gyárakat is nekünk kell felhúzni. Számos kiegészítő közül is lehet válogatni, érdemes szétnézni, ha megtetszik a vonatozgatás.

A másik a Where the Water Tastes Like Wine, egy történetközpontú kalandjáték, amiben az utazás, a történetek megosztása, és a túlélés kapja a főszerepet. Saját tempónkban járhatjuk be az Egyesült Államokat, idegenekkel beszélgethetünk, hogy megismerjük egyedi történetüket.

Jövő héten a Stick It To The Man jön, ami egy bizarr, de amúgy szórakoztató kalandjáték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)