Hirdetés

Négy játék lehet most ingyen a tiéd

|

Játéktörténelmi jelentőségű klasszikusokat szerezhettek meg az EA és a GOG.com nagylelkűségének köszönhetően.

Hirdetés

Még nem tart ott, ahol az Epic Games Store, de ha így megy tovább, lassan a CD Projekt tulajdonában álló GOG.com-ról is elmondhatjuk, hogy heti rendszerességgel kedveskedik nekünk valamilyen ingyenes játékkal.

Ezúttal négy klasszikus darab alkotja a meglepetéscsomagot, így alapvetően azok fogják értékelni a gesztust, akik ugyanúgy kedvelik a fantasy miliőt, mint a cyberpunkot, továbbá nem futnak világgá, ha meglátnak egy, a '90-es években készült, tehát bátran retrónak nevezhető játékot.

Hirdetés

Nem kevesebb, mint 17,97 dollárt spórol meg az, aki a meglepően hosszúra nyújtott, szeptember 3-áig tartó promóciós időszak alatt hozzáadja gyűjteményéhez az Ultima Underworld 1+2-t, a Syndicate Plust, valamint a Syndicate Warst.

Az 1992-es Ultima Underworld: The Stygian Abys (a legendás Ultima RPG-széria belső nézetes spin-offja) és annak 1993-as folytatása, az Ultima Underworld II: Labyrinth of Worlds voltak a legelső immerzív szimulátorok, és olyan játékok számára szolgáltak inspirációként, mint a Deus Ex és a BioShock.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Míg az előbbieket a Origin Systems fejlesztette Richard Garriott, Warren Spector, Pau Neurath és Dough Church felügyelete alatt, addig American Revolt kiegészítőt is tartalmazó 1993-as Syndicate, valamint annak 1996-ban debütált folytatása a Syndicate Wars már Peter Molyneux és a Bullfrog keze munkáját dicséri. Mindkét játék a felülnézetes, valósidejű taktikai címek kategóriájának kiemelkedő darabja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)