Hirdetés

Nem a Grand Theft Auto V az Epic Games Store e heti ingyenes játéka

|

Erre mondjuk teljes mértékben számítottunk is, de azért egy próbát a mostani ajándék is megér.

Hirdetés

Azért reméljük, hogy amikor a GTA V volt ingyen az Epic Games Store-ban, senki nem hagyta ki - ilyen értékű ajándékot ritkán kapunk. Én még úgy is behúztam, hogy három másik platformra van meg a játék, mert hát egyelőre csak PC-n lehet 60 fps-sel élvezni, és úgy egészen más.

Ezen a héten az Epic Games a kevésbé ismert, Tales of the Neonsea című játékot adja, melyben egy nyomozót alakítunk egy cyberpunk világban. Gyilkosságok helyszíneit kell felderítenünk, bizonyítékokat vizsgálnunk, majd megoldanunk a bűnügyeket lépésről lépésre. Segítségünkre lesz egy cica is, aki képes olyan helyekre eljutni, ahova a főszereplő nem.

Hirdetés

Úgy tudjátok megszerezni, hogy vagy feljebb, a játék nevére kattintva, vagy az Epic Games Store klienséből megnyitjátok a játék adatlapját, majd a GET gombra böktök, és ezután befejezitek a "vásárlást". Csak Windowson fut, ha ez számít valakinek (rajtam kívül).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)