Hirdetés

Nem csak a Saints Row: The Third Remastered ingyenes most az Epic Games Store-ban

|

Tegnap éjszaka váratlanul ingyenessé vált a legjobb Saints Row játék, de mától újabb ajándékot húzhatunk be.

Hirdetés

Aki PC-n szeretne majd játszani a jövő februárban megjelenő Saints Row reboottal, jól teszi, ha felkészül arra, hogy a játék kizárólag az Epic Games Store-ban lesz elérhető. Valószínűleg ennek köszönhető az is, hogy tegnap este, az Opening Night Live után ingyenessé vált a Saints Row: The Third Remastered, a sorozat legjobb részének felújított változata, amit szeptember 2-áig adhat hozzá a könyvtárához mindenki, és aztán annyit játszhatunk vele, amennyit csak szeretnénk.

Azonban, ahogy azt már a múlt hét óta tudjuk, egy másik ajándék is vár ránk most.

Hirdetés

Ez az egészen más témájú Automachef, melyben egy konyha működését kell gépek segítségével automatizálnunk. A sikerhez minden programozói készségünket elő kell venni, de előképzettség nem szükséges a játék élvezetéhez.

A letöltéshez látogassatok el a linken keresztül vagy az Epic Games Store klienséből a játék oldalára, majd a GET gombra bökve, bejelentkezést követően végezzétek el a rövid folyamatot, melynek végén az ajándék bekerül a könyvtáratokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)