Hirdetés

Nem csak demókat, teljes játékokat is ingyen ad a GOG.com

|

Így akarja a CD Projekt megtolni még egy kicsit nyári leárazását.

Hirdetés

Május végén startolt el a GOG nagy nyári leárazása, melynek keretében több mint 3000 játékot lehet akciósan beszerezni. Ezzel együtt pár demó is megjelent, többek között a Desperados III-at és a Destroy All Humanst is kipróbálhattuk, de a GOG úgy látta, ez nem elég, kellenek teljes játékok is.

Hirdetés

Egy friss blogposztban három ingyenesen elérhető játékra hívták fel a figyelmet, bár ezek közül a Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure május eleji megjelenése óta ingyenes (Steamen is), fura, hogy "frissen leárazottként" hivatkoznak rá. A másik a 2014-ben megjelent,  Ascendant című akció-kalandjáték, a harmadik pedig egy 1996-os fantasy RTS, a War Wind.

Ezekkel bővült tehát most az egyébként eleve is tetemes ingyenjáték-kínálat, melyet még márciusban állítottak össze, hogy bátorítsák az otthonmaradást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)