Hirdetés

Nem próbáltad még az Assassin's Creed Valhallát? Most ingyen megteheted!

|

A Ubisoft a közelgő Dawn of Ragnarök kiegészítő előtt szeretne még kedvet csinálni az Assassin's Creed Valhalla potenciális játékosainak.

Hirdetés

Elégedett volt a közelmúltban megjelent játékai eladásaival és az általuk termelt bevételekkel a Ubisoft, de az Assassin's Creed Valhalla sikerére a legbüszkébb. A játék az új konzolokkal együtt vált elérhetővé 2020-ban, és ez eleve adott neki egy nagy lökést, de témája, megvalósítása ugyancsak hozzásegítette a többmilliós eladásokhoz, valamint ahhoz, hogy minden idők legsikeresebb AC-játéka legyen.

Rendhagyó módon a kiadó idén is új tartalmakkal fogja bővíteni a játékot, március 10-én például a Dawn of Ragnarök kiegészítővel. Előtte viszont szeretné, ha még többen merülnének el az élményben.

Hirdetés

Nem sokkal az 1.5.0-s frissítés megjelenése után, február 24. és 28. között bárki ingyen kipróbálhatja majd az Assassin's Creed Valhallát. Azt, hogy mely platformokon él majd a lehetőség, egyelőre nem részletezték, ahogy azt sem tudni, lesznek-e korlátozások, vagy azok, akik ezt a négy napot szabaddá tudják tenni, végigjátszhatják-e a játékot az ingyenes napok során.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A következő néhány napban várhatóan a fennmaradó kérdésekre is választ kapunk. A Valhalla PC-re, előző és jelenlegi generációs konzolokra, valamint Google Stadiára kapható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)