Hirdetés

Nincs jó idő? Az Xbox több ingyen kipróbálható játékkal dobja fel a hétvégét!

|

Ezen a hétvégén amúgy lesz nyár, szóval marad a kuckózás, három ingyenesen kipróbálható játék várja az Xbox One tulajdonosokat, köztük a Jump Force is.

Hirdetés

A Microsoft nagy örömmel pörgeti mostanában az Xbox Free Play Days akciókat. Az ilyen alkalmak során mindenki, akinek van Xbox Live Gold előfizetése, néhány napig pörgethet játékokat ingyen az adott felhozatalból. A mostani hétvégén a Jump Force-ból, a Hunt: Showdownból és a Stellaris: Console Editionből választhatunk, ezekkel azért el lehet ütni valahogy az időt.

Hirdetés

Ezen hármas mindegyikét május 31-ig nyomhatjuk ingyen, aki pedig megtartaná bármelyiket az akciós áron behúzhatja majd őket. Minden, a Free Play Days alatt elért eredmény megmarad, így onnan folytathatjuk a kalandot, ahol abbahagytuk.

A Jump Force egy vitatott verekedős cím lett, ami az anime világ leghíresebb karaktereit hozta össze egy könnyed, 3D-s bunyózásra. A Hunt: Showdown egy coop multi, ahol szörnyeket kell levadásznunk a haverjaink oldalán egy gótikus környezetben, míg a Stellaris az űrbe visz bennünket a 4X stratégia műfajának minden kihívásával együtt.

Ti kipróbáltok valamit? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)