Hirdetés

Nyugi, mindenki megkapja az ingyen Watch Dogs 2-t

|

A Ubisoft egy kicsit túlbonyolította a Watch Dogs 2 ajándékozását, de egy rövid üzenettel megpróbálták lenyugtatni a feltüzelt játékosokat.

Hirdetés

Tökéletesen kiszámítható volt, hogy az ingyen Watch Dogs 2 hírének hallatán annyian rohamozzák majd meg a Uplay-t és a Ubisoft oldalát, hogy a rendszer lehal. Már a Ubisoft Forward előtt egy órával is botladozott a szolgáltatás, aztán ahogy egyre többen gyülekeztek, még kevésbé volt hajlandó betölteni.

Hirdetés

A kiadó azt ígérte, ingyen Watch Dogs 2-t ad mindenkinek, aki a műsor alatt belép a Uplay-be, és ha valójában nem akarta volna a játékot osztogatni, ez lett volna a tökéletes csel, de akarja, így nem kell félnünk, mindenki meg fogja kapni (a többi jutalommal, azaz egy Watch Dogs: Legion kabáttal, egy The Division 2-es Apparel Cache Key Packkel, és egy Assassin's Creed Valhalla fejszével együtt), akár sikerült a bejelentkezés, akár nem. Erről több felületen is biztosítottak mindenkit egy rövid üzenettel:

Szóval nyugi, böngésszétek végig a híreket, jövünk majd a fejleményekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)