Hirdetés

Októberben csak két játékot kapnak az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetői

|

Változott a rendszer, elfogytak az Xbox 360-as és eredeti xboxos címek.

Hirdetés

Ahogy azt a Microsoft korábban jelezte, októbertől megváltozik a Játékok Golddal (Games with Gold) promóció, mert nem maradt már olyan Xbox 360-as és eredeti xboxos játék, amit ingyen tudnának adni. Ahelyett, hogy az Xbox One-os kínálatból merítettek volna nagyobbat, szimplán felezték az ajándékba járó játékok számát, így mostantól minden Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate előfizető két ajándékra csaphat le havonta.

Azt viszont megtartották, hogy az egyiket a hónap első napjától az utolsó napjáig kínálják ingyen, a másikat pedig a hónap közepétől a következő közepéig.

Hirdetés

A két októberi ajándék a Windbound (október 1-31.) és a Bomber Crew Deluxe Edition (október 16 -november 15.). Előbbiben egy lakatlan szigetre sodródunk, és egy Kara nevű lány szerepében kell túlélnünk úgy, hogy csak az áll rendelkezésünkre, amit megtalálunk vagy megépítünk. Utóbbi a második világháborúba invitál minket, a levegőből bombázhatunk úgy, hogy figyelünk az üzemanyagra, a lőszerre, és kerülgetjük az ellenséges lövészeket.

Mindkettő egész jó, de megértjük azokat a goldosokat, akik úgy érzik, az egész programot le kellene már állítani inkább. Persze a Game Pass Ultimate-tagoknak ott van a széles játékkínálat, amivel évekig ellehetnek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)