Hirdetés

Örökre eltűnik egy Péntek 13-as játék, de addig legalább ingyenes

|

Nem sikerült meghosszabbítania a licencszerződést a Friday the 13th: Killer Puzzle alkotóinak.

Hirdetés

Sajnos azon játékok esetében, amiknél egyes felhasznált elemek jogaival nem a kiadó vagy a fejlesztő rendelkezik, előfordulhat, hogy egy ponton le kell állítani a forgalmazást. Autós játékoknál a zenék szoktak problémát okozni, a filmes licencet használó alkotásoknál pedig köthet a jogtulajdonos és a fejlesztőcsapat olyan szerződést, ami nem örökre szól.

A Friday the 13th: Killer Puzzle alkotói megpróbálták meghosszabbítani együttműködésüket, de nem jártak sikerrel, így a játékot január 23-án minden platformon elérhetetlenné kell tenniük - most viszont még nem késő beszerezni, ráadásul PC-n ingyen csaphat le rá bárki.

Hirdetés

Mindenki, aki a jelzett dátumig hozzáadja könyvtárához a játék bármely változatát (vagy korábban megvásárolta), később is folytathatja a mókázást, de aki lemarad, már csak nem hivatalos forrásokból szerezheti majd be. Emiatt természetesen senki nem kapja vissza a pénzét.

A csapat ennek alapjául szolgáló másik játéka, a Slayaway Camp továbbra is elérhető lesz, érdemes lehet ennek adni egy esélyt.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)