Hirdetés

Ingyen kapjuk a világ legismertebb játékfiguráját használó ügyességi játékot PC-re, PS4-re és Xbox One-ra

|

Nemsokára jubilál Pac-Man, ennek örömére ajándékkal lepi meg a Bandai Namco az otthon unatkozó játékosokat.

Hirdetés

Már-már azt hittük, hogy ingyen játék nélkül megyünk neki a hétvégének, erre tessék, az utolsó pillanatban előkerült a Bandai Namco, hogy ajándékkal kedveskedjen nekünk Pac-Man közelgő születésnapja (szám szerint a 40.) alkalmából.

Hirdetés

Az ajánlat szokás szerint egy meghatározott időintervallumon belül él, tehát mostantól fogva egészen május 10-éig (pontosabban aznap 19 óráig) adhatjuk hozzá Steam-könytárunkhoz a Pac-Man Championship Edition 2-t, de ugyanígy PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megkaparinthatjuk. És persze külön öröm, hogy az ingyenes időszak lejártával sem tűnik el gyűjteményünkből.

Valószínűleg nem szükséges senkinek sem bemutatnunk őkelmét, de azért a biztonság kedvéért érdemes dióhéjban összefoglalni, hogy mire is számíthatunk a Pac-Man nevével összefüggésbe hozott játékoktól. A címszereplővel egy labirintusban haladva táplálkozunk addig, míg meg nem jelenik a továbbjutáshoz feltétlenül elfogyasztandó gyümölcs, vagy a Power Pellet, ami lehető teszi, hogy a ránk nézve ártalmas szellemeket is bekebelezzük.

Az ingyenes PC-s Pac-Man Championship Edition 2 letöltéséhez kattintsatok ide, ha PlayStation 4-en játszanátok vele, akkor ide, amennyiben pedig Xbox One-on próbálnátok ki, akkor ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)