Hirdetés

Pankrátorok, honvédő skandinávok és animehősök lehetünk az Xbox ingyenes hétvégéjén

|

Három játékot is kipróbálhatunk Xbox Free Play Days keretében, a hangsúly ezúttal az akción van.

Hirdetés

Az Xbox Live és az Xbox Game Pass előfizetők már megszokhatták, hogy a tagságukkal minden hétvégén újabb és újabb játékoknak eshetnek neki teljesen ingyen, s ha akad a fogukra való tétel a kínálatban, egy füst alatt kedvezményesen meg is vásárolhatják azokat.

Ezen a héten az akcióra helyezték a hangsúlyt a Microsoft és az Xbox-divízió kurátorai: pankrátornak állhatunk, szembeszállhatunk a hazánkat lerohanó gyilkos robotokkal, vagy elmerülhetünk az egyik legnépszerűbb anime világában.

Az aktuális Free Play Days ugyanis a márciusban megjelent WWE 2K22-t, a 2019-es Generation Zerót és a 2018-ban befutott Naruto to Boruto: Shinobi Strikert hozta el nekünk. Az előbbit talán senkinek sem kell magyarázni, hiszen ez a 2K-féle WWE sorozat legfrissebb képviselője, a World Wrestling Entertainment pankrációs médiavállalat hivatalosan licencelt játéka.

Hirdetés

Ami pedig a másik kettőt illeti, a Generation Zero a 80-as évek posztapokaliptikus Svédországában játszódik, amelyet lerohantak a gyilkos robotok. A megjelenésekor ugyan voltak komoly hiányosságai a Just Cause-szériát is jegyző Avalanche Studios kooperatív túlélős mókájának, de a hangulatát már akkor is ütősnek találtuk, azóta pedig bizonyosan csiszoltak a játékmenetén is, így érdemes lehet adni neki egy második esélyt.  A Naruto to Boruto: Shinobi Striker ezzel szemben nyilván csak a manga és/vagy az anime rajongói számára érdekes, itt 4v4-es csatákat vívhatunk a Naruto karaktereinek bőrébe bújva.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az akciós játékok árai a következőként alakulnak a hétvége során:

  • WWE 2K22 (Xbox One): 23 990 Ft helyett 13 190 Ft
  • Generation Zero: 9700 Ft helyet 3395 Ft; Resistance Bundle: 12 800 Ft helyett 5120 Ft
  • Naruto to Boruto: Shinobi Striker: 20 990 Ft helyett 2995 Ft
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)