Hirdetés

Pokoljárás és kockásított lövöldözés a Free Play Days mostani kínálatában

|

Ha most hétvégén sem tudod, hogy mit kezdj magaddal, akkor kapcsold be az Xboxod, és látogasd meg a Free Play Days szekciót.

Hirdetés

Elindult a nagy nyári gaming pörgés, amikor új bejelentések és új megjelenések váltják egymást. A rengeteg újdonság viharában nehéz is lépést tartani a felhozatallal, de az Xbox Free Play Dayznek köszönhetően most van okunk elővenni pár korábbi csodát is.

Akinek van egy Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetése az most extra költség nélkül töltheti le és próbálhatja ki a Dead by Daylight, a Diablo II és az Unterned kalandjait. Mint mindig, úgy most is megmaradnak majd a mentéseitek a Free Play Days alkalom lejárta után, de ha folytatni szeretnétek a mókát, akkor be kell majd vásárolnotok.

Hirdetés

 A hétvége alatt persze ezúttal is levágták az érintett címek vételárait.

Az akció és az ingyenes időszak hétfő reggelig tart. Ha valamelyik érdekel benneteket a fentiek közül, akkor érdemes lesz sietni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)