Hirdetés

Poszt-apokaliptikus kalandot hoz a mai Epic Games Store ajándék, de vajon mi lesz az?

|

A boldog karácsonyozásba egy nukleáris tél is belefér, nem?

Hirdetés

Az Epic Games Store tovább szórja ránk az ünnepi áldást ingyenes játékok formájában. A tegnapi ajándékot nehéz volt megtippelni egyetlen darab LEGO elemből, de a mai feladvány sem túl egyszerű: egy fekete, nukleáris hulladékokra pecsételt jelet kaptunk a sárga háttérre.

Van pár tippünk, de hogy ezek közül melyikről van szó, az valószínűleg csak ma este fog kiderülni. A jó hír, hogy bármelyikről is van szó, nem fogunk rosszul járni. A /r/EpicGamesPC tagjai szerint nagy esély van a Worms: Armageddonra, mivel a logó majdnem tökéletesen passzol a csomagoláson látott verzióhoz. A második legnépszerűbb tipp (és mi is erre fogadnánk inkább) a Metro Exodus. Hatalmas szó lenne, ha a 2019-es csodát kapnánk meg csak úgy ingyen.

Hirdetés

Persze ha magát a radioaktív nukleáris veszély logót nézzük, akkor simán lehet még szó valamelyik S.T.A.L.K.E.R. részről, a Fallout Tacticsról, a Duke Nukem Foreverről vagy a 60! Parsecs című indie mókáról, mivel ezek dobozán is található ilyen.

Íme a csomag:

Szerintetek mi rejlik mögötte? Ma legkésőbb 17:00-kor kiderült, természetesen meg is írjuk nektek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)