Hirdetés

PS5-ös nyitócímet ad most ingyen az Epic Games Store

|

Legalábbis annak egy részét kapjuk meg, és mellé egy második játékot is, amelyik egészen eltérő műfajba sorolható.

Hirdetés

Alig több mint egy évvel ezelőtt rajtolt el a PlayStation 5 jó néhány játék kíséretében, melyek között vegyesen találtunk jobban sikerült és kevésbé eltalált darabokat. Ezek egyike volt a Godfall, amelynek tervezői azt a szemléletet követték, hogy egy új generációs konzol nyitócímének mindenek előtt a látványával kell hódítania, a többi már részletkérdés.

Szerencsére a vonzó külső mellé pörgős harcok társultak és még akadt pár ötletes mechanika is, de ennyi manapság már nem mindig elegendő az üdvösséghez. Épp ezért jön jól, hogy aki eddig érdeklődést mutatott a játék iránt, de a vegyes értékelések elbizonytalanították, ingyen kóstolhat bele, még ha nem is eheti végig a menüt. Az Epic Games Store által elajándékozott Godfall: Challenger Edition ugyanis mindössze az endgame tartalmakat foglalja magába. Felfoghatjuk úgy is, hogy megspórolja nekünk az odáig vezető utat.

Hirdetés

A második ajánlat, a Paradox Interactive által felkarolt Prison Architect szemet gyönyörködtető grafika helyett kihívást nyújtó játékmenetével próbál levenni minket a lábunkról. Hamar megtanuljuk, hogy a büntetés-végrehajtás jóval összetettebb feladat annál, mint hogy rázárjuk a rácsot az elítéltekre, majd elhajítsunk a kulcsot. Gondos tervezés és precíz végrehajtás nélkül elharapódzhat az erőszak, betegség ütheti fel a fejét, sőt akár lángra lobbanhat az egész kóceráj.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


December 16-áig kétféleképpen is megszerezhetitek az ajándék játékokat: ezt a legegyszerűbben talán a fenti linkekre kattintva tehetitek meg, de dönthettek úgy is, hogy elindítjátok az Epic Games Store kliensét, majd elnavigáltok mindkét cím adatlapjára, ahol a GET gombra kattintva hozzáadjátok őket könyvtáratokhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)