Hirdetés

Remek ajándék játékkal készült az Epic Games Store a Mega Sale utolsó hetére is

|

Egy sokak által kedvelt játékot tölthetünk le negyedik ajándékként.

Hirdetés

Június 15-én, avagy egy hét múlva véget ér az Epic Games Store nagy tavaszi leárazása, a Mega Sale, de addig még élhetünk a csábító kedvezményekkel, kiváló játékokat szerezhetünk meg nagyon olcsón. Az ajándékozás természetesen ezt követően is folytatódik, ám még mielőtt rátérnénk arra, mi vár ránk jövő csütörtöktől, nézzük, mi az e heti ingyen játék.

Ahogy azt egy teaserből néhány napja sikerült kitalálni, az e heti ajándék a Payday 2, egy kooperatív játék, amiben négyfős csapatunkkal különféle bűntényeket követhetünk el, elsősorban bankrablásokat. Változatos eszközöket használhatunk, és a missziók sem lesznek kétszer ugyanolyanok. 2013-as megjelenése óta rengeteget bővült és fejlődött, akinek kimaradt, mindenképp pótolja most.

Hirdetés

A letöltést az Epic Games Store klienséből vagy a fenti linkről lehet indítani, a GET gombot kell megnyomni, majd bejelentkezés után a Place Orderrel véglegesíthető a folyamat. A játék elraktározódik és bármikor elővehető, nem muszáj most gépnél lenni a megszerzéséhez.

A jövő héten két Guacamelee! játékot húzhatunk majd be.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)