Hirdetés

Rengeteg játékot próbálhatunk ki hamarosan ingyen

|

Többszáz kipróbálható játékkal, élő adásokkal, és indie fejlesztők újdonságaival érkezik a februári Steam Next Fest.

Hirdetés

A Valve a Steamen keresztül igyekszik reflektorfényt irányítani a kisebb fejlesztők nagyobb projektjeire. Egy évben többször is tartanak Next Festet, melynek során egy rakat játékot próbálhatunk ki, bemutató streameket vagy fejlesztői előadásokat nézhetünk.

Egy virtuális game show felépítése a cél, és a Valve eddig ezt tökéletesen hozta is. A következő Next Fest februárban lesz esedékes, és már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor.

Hirdetés

A hivatalos közlemény szerint az idei első esemény február 6-án este 7-től február 13-ig fog tartani. A közlemény több száz demót ígér az adott hétre a szokásos fejlesztői beszélgetésekkel és élő műsorokkal együtt. Ha a rengeteg AAA megjelenés között nem találtok semmi izgalmasat magatoknak, érdemes lesz körülnéznetek.

Nehéz rávenni magunkat sokszor, hogy kilépjünk az ismert franchise-ok bűvköréből, de a korábbi tapasztalataim alapján tényleg érdemes ilyenkor benézni a Steamre. Rengeteg gyöngyszemet találtunk már a Next Festeken, például a Cult of the Lambet, ami aztán a tavalyi év egyik legkedveltebb játéka lett. Ne féljetek kísérletezni a demókkal, nincs vesztenivalótok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)