Hirdetés

Rengeteg játékot próbálhatunk ki ingyen a jövő héten

|

Ahogy tavaly, úgy idén is visszatér az ID@Xbox demófesztiválja.

Hirdetés

A Microsoft idén is megszervezi az ID@Xbox Summer Game Fest demókkal teli különleges eseményét, aminek keretein belül egy csomó kisebb játékot próbálhatunk ki a megjelenés előtt.

A kezdeményezés lényege alapvetően az lenne, hogy otthon, a kényelmes gamer székeinkben ülve kóstolhassunk bele olyan élményekbe, amiket korábban csak az E3 vagy más játékshow-k résztvevői élvezhettek. Nincs sorban állás, nincs időlimit, és nincsenek videós anyagokért szenvedő firkászok.

Hirdetés

Amit kapunk, az rengeteg játék, de fontos megjegyezni, hogy a "kiállított" címek jelentős részénél a srácok még közel sincsenek a célvonalhoz. Korai verziók, korai demók, így minden, amit látunk, még változhat a megjelenésig hátralévő hónapokban.

Az esemény június 21-én indul és 27-ig tart. A buli végén elérhetetlenné válnak majd a demók, így érdemes lesz addig tesztelgetni a kínálatot, amíg lehet. Teljes játéklista még nincs, de az biztos, hogy sok érdekességre számíthatunk, és kipróbálhatjuk a Batora: Lost Havent, a Broken Pieces pszicho-thrillert, a lövöldözős Severed Steelt és a Pikmint idéző Tinykint.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)