Hirdetés

Retró kaland és féktelen száguldás is ingyen kipróbálható ezen a hétvégén Xboxon

|

Ezen a hétvégén sem maradnak ingyen mókák nélkül az Xbox szolgáltatásainak előfizetői.

Hirdetés

Ha rendelkeztek aktív Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate tagsággal, akkor a Free Play Days akció már ismerős hétvégi program lehet, amit most is mindenképpen érdemes kipróbálni.

A Microsoft hétvégente elérhetővé tesz egy markényi címet, melyeket ingyen kipróbálhattok, és az ingyenes időszak alatt kedvezményes áron be is húzhattok. Ezúttal a MotoGP 21, a Kingdom: New Lands és a SteamWorld Dig 2 tölthető szabadon.

Hirdetés

A játékokat extra költség nélkül letölthetitek, és hétfő reggelig megkötések nélkül játszhatjátok. Az elért eredményeitek megmaradnak, így később is folytathatjátok a mókázást, ráadásul a következő néhány napban a fentieket akciós áron szerezhetitek be.

Ha a fentiek közül csak egyet szeretnétek kipróbálni, akkor az a Kingdon: New Lands legyen, ami egy nagyon egyedi és hangulatos élményt kínál. Még Kaci is kipróbálta, és bemutatta egy streamben, szóval legalább nézzetek rá a csatornánkon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)