Hirdetés

Rögtön két játék lett ingyenes az Epic Games Store-ban

|

A Civilization VI ment, helyette viszont itt a Borderlands: The Handsome Collection, ingyen.

Hirdetés

Már egy kicsit sem kételkedünk a korábbi szivárgásban, ami elárulta, hogy a Grand Theft Auto V mellett mely játékokat kínálja még ingyen az Epic Games Store a Mega Sale alatt. Valóban a Civilization VI volt a második, és a harmadik ajándék is ugyanaz, amit a képen láthattunk.

Hirdetés

Ez pedig nem más, mint a Borderlands: The Handsome Collection (ha a termékadatlap nem jön be, próbáljátok meg a főoldalról), melyben a Borderlands 2, a Borderlands: The Pre-Sequel, valamint rengeteg DLC található. Mától június 4. 17:00-ig szerezhetitek meg, és ahogy minden, az Epic által ingyen kínált játékot, úgy ezt is örökre megtarthatjátok, korlátlanul játszhatjátok, amíg a szolgáltatás él.

Emellett ingyenes a Sludge Life nevű új játék is, arra szintén érdemes lehet lecsapni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)