Hirdetés

Rövid ideig ingyenes egy kiváló indie játék, két helyről is bezsebelhetitek

|

Miután bejelentették a SteamWorld széria legújabb tagját, átmenetileg ingyenessé vált az egyik legjobb rész.

Hirdetés

Gyakran alkalmazott marketingfogás a kiadók és fejlesztők részéről, hogy amikor némi hírverést csapnának valamelyik sorozatuk kibővítése kapcsán, akkor korlátozott ideig ingyenesen bocsátják a leendő vásárlók rendelkezésére a szóban forgó széria egy korábbi darabját.

Ugyanezt a taktikát követi a The Gunk fejlesztőcsapata, az Image & Form, és annak kiadóként funkcionáló anyavállalata, a Thunderful is.

Hirdetés

Kevéssel ezelőtt mutatkozott be ugyanis a SteamWorld széria következő felvonása, a SteamWorld Headhunter, amely a korábbi epizódoktól eltérően teljes egészében 3D-s, külső nézetes akció-kaland lesz kooperatív fókusszal. Arról, hogy miként tervezik a fejlesztők a sorozat jellegzetességeit e drasztikus irányváltás ellenére is megőrizni, az alábbi kedvcsináló videó árulkodik. A fejcserés támadás minden bizonnyal a játékmenet része lesz majd.

A bejelentés felett érzett örömet fokozandó a kiadó és a fejlesztő úgy döntött, hogy mind a Steamen, mind pedig a GOG.com-on ingyenessé teszi a SteamWorld Dig 2-t. Az előbbin magyar idő szerint este 20:00-ig, az utóbbin pedig 19:00-ig ingyenes (görgessetek le a főoldalon a SteamWorld Dig 2 sávig és bökjetek a Get it Free gombra).

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ha kedvelitek a metroidvania stílust, és szó szerint elmerülnétek egy platformerbe oltott kalandjátékban, akkor semmiképp se hagyjátok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)