Hirdetés

Sokan le akarják majd tölteni az Epic Games Store jövő heti ingyenes játékát

|

Egy megbízható szivárogtató leplezte le a PC-s piactér következő ajándékát.

Hirdetés

Hol egy, hol kettő, hol több játékot, de minden héten ad valamilyen ajándékot az Epic Games Store. A Steammel rivalizáló piactér stratégiája kezdettől fogva arra épül, hogy a mézesmadzagot az orruk előtt elhúzva csalogassa magához a játékosokat abban a reményben, hogy aki jön, marad is, és inkább ebben a digitális áruházban költi el a pénzét valamelyik másik helyett.

Ha siettek, még néhány óráig be tudjátok húzni a Call of the Wild: The Angler, valamint az Invincible Presents: Atom Eve című alkotásokat, mielőtt megjönne a váltás egy másik játék képében.

Hirdetés

Sőt, már azt is tudjuk a Dealabsnek köszönhetően, hogy mi lesz az Epic Games Store ezt követő ajándéka, amely április 4-étől válik majd elérhetővé. Nem másról van szó, mint a The Outer Worlds című sci-fi RPG pimpelt változatáról, a Spacer's Choice Editionről. Erre ugyan tavaly karácsonykor egyszer már lecsaphattunk, de akkor mindössze 24 óránk volt rá.

Aki akkor lecsúszott a lehetőségről, rövidesen pótolhatja, feltéve, hogy valóban helyesek a francia oldal szerzőjének, billbil-kunnak az értesülései. A játék megszerzésével ráadásul elég sokat sporólhatunk, mivel a The Outer Worlds Spacer's Choice Edition 22 489 forintba kerül az Epic Games Store-ban. Igaz, épp akciós, aki nem akar vagy tud várni, most 8995 forintért viheti.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)