Hirdetés

Super Saiyan és agresszív nyugger is lehetsz ezen a hétvégén

|

Az Xbox csapata minden hétvégén megajándékoz bennünket pár ingyenesen kipróbálható játékkal, de ennyire széles skálán talán még sosem mozgott a választék.

Hirdetés

Ha rendelkezel Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetéssel, akkor bizony minden hétvégére van programod. A Microsoft a dolgos napok végére mindig bekészít pár játékot, melyeket extra költség nélkül élvezhetünk az adott időszak végéig, sokszor pedig le is vágnak az érintett címek áraiból, hogy felmarkolni őket se legyen nagyon fájdalmas folyamat a megkedvelt címeket. A választék mindig izgalmas, de ezúttal széles spektrumon mozog a felhozatal, ugyanakkor mindegyik cím a maga módján figyelmet érdemel.

Ezen a hétvégén az Overcooked! All You Can Eattel tehetjük próbára a barátságainkat, a Just Die Already segítségével készülhetünk fel a nyugdíjas éveinkre, a Dragon Ball Xenoverse 2-vel pedig kiélhetjük a 8 éves korunk óta elnyomott Saiyan álmainkat.

Hirdetés

Mindhárom ingyenesen játszható már mától, és akciósan megvásárolható azoknak, akik később is folytatnák kalandjaikat.

Az akciók és az ingyenes kipróbálási lehetőségek november 14-én, reggel 8-ig élnek, de a Xenoverse 2 akciós ára november 16-ig tart ki, köszönhetően a Bandai Namco jelenleg is élő őszi akcióinak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)