Hirdetés

Szabadságharc, világépítés és egy gyilkos ügy vár a heti Free Play Days kínálatában

|

Többek között a Ubisoft legutóbbi csodáját is kipróbálhatjátok a hétvégi ingyen Xbox játékok kínálatában.

Hirdetés

Ha még nem tudjátok, hogy mivel lazítsatok a hétvégén, akkor az Xbox csapatának ötletei majd segítenek. Ha van otthon egy Xbox konzolotok, és befizettétek az Xbox Live Gold vagy Game Pass tagságot, akkor három játékból is válogathattok, melyeket extra költség nélkül pörgethetőek a hétvégi nyugalomban.

Az e-heti Xbox Free Play Days alkalommal pár napig ingyen Far Cry 6, Lost Judgment és Before We Leave vár rátok, korlátozások nélkül.

Hirdetés

A fentieket mától hétfő reggelig lehet ingyen játszani, utána pedig vagy behúzzátok a teljes verziót, vagy letörlitek a címet. A felhozatal két példánya egyébként most akciósan beszerezhető:

Ha kipróbáljátok a játékokat, akkor az elért eredményeiteket megtarthatjátok majd. Ennek köszönhetően akár most szerzitek be a teljes változatot, akár később, ott folytathatjátok majd a kalandjaitokat, ahol félbehagytátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)