Hirdetés

Száguldás és horgászat - ezek a hétvégi ingyen Xbox játékok

|

Új hétvége, új Free Play Days játékokkal, melyekkel elüthetjük az időt a következő napokban.

Hirdetés

Szép hagyomány az Xbox háza táján, hogy minden hétvégén elérhetővé tesznek egy maroknyi játékot az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők számára. Ezúttal a RiMS Racing és a Bassmaster Fishing 2022 kerültek terítékre.

Ezeket a játékokat extra költség nélkül tölthetik le az érdeklődők, és élvezhetik azokat egészen hétfőig. Akkor a hozzáférés megszakad, de az elért eredmények megmaradnak, így folytatódhat a móka az ingyenes időszak után is a kasszától való távozás után.

Hirdetés

Szerencsére ilyenkor a Microsoft leakciózza az érintett címek egy részét. Ezúttal a RiMS Racinget szerezhetik be olcsóbban a sebesség szerelmesei.

Aki nem tervez bevásárolni, annak is érdemes lehet kipróbálnia a fenti párost. Nem kerül semmibe az előfizetőknek, és extra korlátozások sem fognak a móka útjába állni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)