Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt a legjobb karácsonyi ingyen játék?

|

Idén az Epic Games Store, a GOG.com és a Fanatical ajándékozott meg bennünket.

Hirdetés

Már a fogyasztói társadalom legnagyobb ünnepe, azaz a Black Friday környékén osztogatásba kezdett több piactér, ám igazán csak december közepén kapcsoltak rá, amikor egymás után beröffentették téli, illetve karácsonyi vásárukat. Ezt a promóciós időszakot a Steam, a PlayStation és az Xbox sem tartotta fontosnak ajándék játékokkal megtolni, de nélkülük is számos alkotást zsebelhettünk be ingyen az elmúlt bő két hétben.

A legbőkezűbb az Epic Games Store volt, 15 nap alatt összesen 18 játékot adott nekünk, az utolsó kettőt még behúzhatjátok, de a GOG.com-nak sincs oka szégyenkezni, hiszen általa 6 címmel gyarapodott a gyűjteményünk (ne felejtsétek el bezsákolni a legutóbbit). A Fanatical ugyan csak 1 meglepetéssel készült, de a semminél ez is több.

Hirdetés

Bár ajándék lónak nem illik a fogait megvizsgálni, most mégis szeretnénk kivételt tenni, és arra bátorítunk benneteket, hogy szavazataitokkal döntsétek el, melyik volt az időszak legjobb, ingyen megszerezhető játéka. A voksolás menete a szokásos, böngésszétek át a listát, aztán bökjetek rá arra a címre, amelyik szerintetek felülmúlja a többit. Aki nem szavazna, de azért az eredményt meglesné, annak az utolsó opciót (Csak az eredmény érdekel.) ajánljuk.

Végezetül pedig örülnénk, ha kommentben megindokolnátok választásotokat, valamint megírnátok, hogy mennyire voltatok elégedettek az idei karácsonyi ajándékokkal.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)