Hirdetés

Szentestére ezt az ingyen játékot hozta el az Epic Games Store

|

Még ha csak később is kezdenél bele egy hosszabb kalandba, érdemes már most lecsapni az Epic Games Store mai karácsonyi ajándékára.

Hirdetés

Tudjuk, szenteste, mikor már összegyűlt a család, nem szép dolog, ha a telefonján lóg, vagy a gépéhez lopózik valaki egy-egy percre, de ha késnének a vendégek, vagy épp a vacsora után szusszansz egyet, arra biztatunk, nézz rá az Epic Games Store ingyenes játékára ma is. Ugyan az áruház aktuális ajánlata játéka nem az a tipikus AAA blockbuster, de a műfajának kedvelői így is elismerően fognak csettinteni, mikor meglátják a címét.

A mai ajándék, amit a digitális fa alá csempészett az Epic, ugyanis nem más, mint a Pathfinder: Kingmaker - Enhanced Plus Edition. Akiknek már az óvodában is d20 volt a jele, annak valószínűleg nem kell bemutatni a szériát, akik pedig nem a hardcore számítógépes szerepjátékokkal kelnek és fekszenek, azoknak azt érdemes tudnia, hogy egy, a D&D alapján készült, de önálló világgal bíró asztali szerepjáték harmadik videojátékos adaptációjáról van szó.

Hirdetés

Az eredeti tesztünkből kiderül, hogy ugyan a játék nem lett hibátlan, de van bőven mit szeretnie rajta a CRPG-k rajongóinak. Ha tennétek vele egy próbát, a Pathfinder: Kingmaker termékoldalán, vagy az Epic Games Store kliensében nyomjatok "Get" gombra, és indulhat is a kaland.

Illetve ne felejtsetek el december 30-ig visszanézni a napi ingyenes játékokról szóló információkért, természetesen ahogy kiderül, melyik címeket húzhatjuk be, tájékoztatunk titeket róluk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)