Hirdetés

Szeretnél ingyen csalódni? Ezen a hétvégén megteheted!

|

Mint minden hétvégén, úgy most is hozzáférhetünk egy maréknyi ingyenes Xbox játékhoz, és egy nagyot bukott AAA címet is nyomhatunk.

Hirdetés

A tavalyi évben voltak nagy megjelenések, és voltak nagy csalódások. Sajnos a 2022-es Saints Row az utóbbi kategóriába tartozott, de ha az árcímkéjén 0 forint szerepelt volna, talán sokkal kevésbé haragudtunk volna az áltagon aluli élményre. Az Xbox Game Pass Ultimate és a Live Gold tagok szerencsére most pontosan ennyiért játszhatják a tavalyi év egyik legjobban várt projektjét, ami ugyan sok sebből vérzik, azért pár órát el lehet ütni vele - főleg, ha ezért csak az Xbox havidíját kell fizetnünk cserébe. 

Az ingyenes Saints Row játéklehetőség a Free Play Days akció része, aminek keretei között két másik játékot, a Cricket 22 és a For the Kinget is kipróbálhatjuk extra költségek nélkül.

Hirdetés

Ez persze csak a hétvégére érvényes, így ha a jövőben is játszanátok valamelyiket, akkor ahhoz már meg kell majd vásárolnotok őket. Az Xbox csapata általában le szokta csapkodni az ingyenesen kipróbálható címek árait, de ezúttal csak a For The King akciós, amit 2 175 forintért tudtok most beszerezni a szokásos 8 700 helyett.

Az akció és az ingyenes játéklehetőségek hétfő reggelig érvényesek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)