Hirdetés

Szinte mindenkinek ingyenes, de PlayStationön 87 forintba kerül egy laza multis játék

|

A THQ Nordic adakozó kedvében van, használjátok hát ki a lehetőséget a gyűjteményetek bővítésére.

Hirdetés

A 2008-as Destroy All Humans! Path of the Furon után hosszú ideig szunnyadt a mókás űrlényes franchise, de 2020-ban egy remake-kel feltámadt a jogokat megszerző THQ Nordicnak köszönhetően, két évvel később pedig meg is érkezett a folytatás, a Destroy All Humans! 2: Reprobed

A játékosokat azonban a kettő megjelenése között sem hagyták unatkozni ugyanis idén májusban - viszonylag csendben - megjelent a Destroy All Humans! Clone Carnage névre keresztelt multis spin-off, amelyet a Reprobed előrendelői ingyen megkaphattak. Mostantól viszont nem csak ők férhetnek hozzá plusz költségek nélkül, hanem mindenki, akit érdekel a franchise. 

Hirdetés

A THQ Nordic bejelentette, hogy a Clone Carnage ingyenessé vált, így bárki költekezés nélkül szórakozhat vele PC-n (Steamen) vagy Xbox konzolokon - PlayStationön valami fura oknál fogva 87 forintot kell érte fizetni, ami nem téves árazás, tényleg ennyibe kerül. Talán ez senkit sem fog eltántorítani a játék kipróbálásától. 

Az önállóan futtatható kiegészítőben négy játékos mérkőzhet meg egymással, illetve csak kettő, ha a helyi multiplayert preferálják.

Eközben a Destroy All Humans! 2: Reprobed halloweeni skineket kapott, így ha a Clone Carnage nem is hoz titeket lázba, a töknek öltözött Crypto talán érdemes lesz a figyelmetekre. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)