Hirdetés

Szülinapos a The Sims, a hétvégén ingyen játszhatunk

|

A sorozat évfordulóját a The Sims 4 ingyenes hétvégéjével és leárazásokkal ünnepli a kiadó.

Hirdetés

Ugyan nem kerek évfordulót ünnepel az Eelectronic Arts a The Sims sorozat kapcsán, megsüvegelendő az is, hogy a sokak számára a gaming kapudrogját jelentő széria első része huszonkét éve jelent meg, 2000. február 4-én.

Will Wright alkotásának születésnapját pedig az aktuális epizód segítségével is megünnepli a kiadó, lehetőleg még több rajongót szerezve a bohókás pillanatokat bőven tartogató sandboxnak.

Hirdetés

Amellett, hogy a közösség népszerű streamereivel szervezett közvetítéssorozatot az EA, egészen február 7-éig ingyen kipróbálhatóvá tették a Steam rendszerén keresztül a The Sims 4-et, illetve február 11-ig az alapjátékot és a kiegészítőit is leárazták. Így aki szeretné, most kedvezőbb árcédulával szerezhet új foglalkozásokat, dekorációkat, és bejárható helyszíneket simjeinek.

Érdemes persze megjegyezni, hogy a The Sims 4 része az EA Play előfizetésnek is, ami pedig a nála jóval népszerűbb Xbox Game Pass-be is bele van csomagolva, így ha valaki ezek közül az előfizetések közül valamelyikre már lecsapott, az egyébként is letöltheti a játékot. Illetve 2020. februárjában a PlayStation Plus ingyen játék programjában is helyet kapott a legutóbbi epizód, így a rendszeres előfizetők így is megszerezhették.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)