Hirdetés

Teljes gőzzel dübörög a GOG nyári leárazása, még egy játékot kapunk ajándékba

|

Érdemes lehet szétnézni a GOG oldalán, miközben begyűjtitek a zsákmányt.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a gyökereihez visszatérő GOG (Good Old Games) is beröffentette a maga nagy nyári leárazását, így június 27-éig játékok sokaságát vásárolhatjuk meg lényegesen olcsóbban, köztük például néhányat a platformon csak most megjelent Sega katalógusából is.

Az érdeklődés fenntartása végett az oldalt üzemeltető CD Projekt rendszeresen bővíti a kedvezményes címek körét. Mától például 75 százalékkal kevesebbet kell fizetnünk az A Plague Tale: Innocence-ért és a Hellblade: Senua's Sacrifice-ért. Még nagyobbat, kereken 90 százalékot nyestek le a Homeworld: Remastered Collection árából, miközben a Wasteland 2 Director's Cut Digital Classic Edition és a S.T.A.L.K.E.R. sorozat 70 százalékkal lett olcsóbb.

Hirdetés

Ha netán az akciók hidegen hagynak, akkor is ajánlott meglátogatni a GOG-ot, mert most vasárnap délutánig ingyen adhatod hozzá kollekciódhoz a Venetica - Gold Editiont. Ahhoz, hogy a Deck13 (a The Surge széria fejlesztői) akció-szerepjátéka a tiéd legyen, nem kell mást tenned, mint a fenti linkre böknöd, amely a szóban forgó alkotás terméklapjára navigál. Itt kattints a "Go to giveaway" gombra, ezután görgess lejjebb, majd nyomd meg a "Yes, and claim the game" gombot.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)