Hirdetés

Teljesen ingyen megszerezheted az egyik legjobb FPS-t

|

Ha bírod a borzongást és a posztapokaliptikus környezetet, ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Hirdetés

Egy ideje már meghonosodott a játékiparban az a végfelhasználói szempontból kétségkívül előnyös gyakorlat, hogy amikor valamilyen fontosabb évforduló megünneplésére készülnek a kiadók és a fejlesztőstúdiók, akkor rendszerint ők adnak ajándékot. Ez jellemzően egy-egy játékhoz kapcsolódó apróság, esetleg DLC, sőt nem ritkán teljes játék formájában ölt testet.

Most épp az Embracer Group kötelékébe tartózó 4A Games ünnepel, méghozzá egy szép, kerek tizedik évfordulót. De nem a sajátját, hanem a 2013-ban megjelent Metro: Last Light szülinapját.

Hirdetés

A stúdió ügy döntött, hogy ebből az alkalomból megajándékoz bennünket az említett játék egyik különleges, kereskedelmi forgalomban már nem kapható változatával, a Metro: Last Light Complete Editionnel. Ez az alapjátékon felül minden később kiadott tartalmat is magába foglal, de nem egyezik meg a jelen pillanatban is elérhető Redux verzióval.

Magyar idő szerint este 19 órától él a 4A Games ajánlata, a fenti linkre kattintva május 25-éig adhatjátok hozzá a játékot a Steam-fiókotokhoz. Ha netán még nem rendelkeznétek ilyennel, akkor előtte létre kell hoznotok egyet. Szerencsére a művelet roppant egyszerű.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)