Hirdetés

Teljesen ingyen pöröghet a The Elder Scrolls Online, sok tartalomba kóstolhatunk bele

|

Még bőven van időtök arra, hogy díjmentesen elmerüljetek a The Elder Scrolls kalandokkal teli világában.

Hirdetés

Stabilan tartja magát a 2014-ben elrajtolt The Elder Scrolls Online, ami még mindig kiváló szórakozást nyújthat, főleg akkor, ha már Skyrim minden szegletét bejártátok, és nem győzitek kivárni a The Elder Scrolls VI megjelenését.

Nem olyan régen az MMO egyik nagy tartalmi frissítése ingyenes lett, illetve már azt is tudjuk, hogy mikor debütál az izgalmasnak ígérkező High Isle kiegészítés. Bőven van miért tehát meglesni a ZeniMax játékát, és ezt most úgy tehetitek meg, hogy közben egy vasat sem kell érte fizetnetek.

Hirdetés

Elrajtolt ugyanis egy ingyenes időszak, amelynek keretén belül április 26-ig bezárólag szabadon lehet próbálgatni az alapjáték és a Morrowind DLC tartalmait PC-n, PlayStation- és Xbox-konzolokon, és természetesen Google Stadián is. Ennek keretén belül négy kasztot vihetünk el egy körre, felfedezhetünk egy csomó, mindenféle küldetéssel megtöltött helyszínt, és még a PvP-be is belekóstolhatunk.

A Morrowind DLC-nek hála ingyen elutazhatnak Vvardenfellre, és még a nyáron érkező High Isle prológusával is játszhatunk. Értelemszerűen masszív leárazások kísérik az ingyenes időszakot, így az alapjátékot például 70%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg, ha bejött az, amit láttunk. Ha PC-n élnétek a lehetőséggel, akkor érdemes felkeresni az MMO Steam-oldalát.

Ha ügyesek vagytok, akkor talán még le is darálhatjátok a játék eddigi tartalmait, mielőtt befutna a Legacy of the Bretons sztori.

Ti adtok egy esélyt a The Elder Scrolls Online-nak?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)