Hirdetés

A The Elder Scrolls Online játékosai most ingyen élvezhetik az ESO+ előnyeit

|

Néhány napig minden DLC és minden fizetős előny elérhető bárki számára.

Hirdetés

A Bethesda és a ZeniMax igyekeznek megkönnyíteni az embereknek az otthonmaradást. Első körben magát a játékot tették ingyenesen elérhetővé két hétre, most pedig a The Elder Scrolls Online előfizetős szolgáltatásával teszik ugyanezt. Akinek megvan a The Elder Scrolls Online, az néhány kattintás után egy héten keresztül élvezheti az ESO+ minden előnyét.

Hirdetés

Ez lényegében azt jelenti, hogy minden résztvevő hozzáférést kap az eddig megjelent összes DLC-csomaghoz, a Crafting Baghez, az extra banki helyekhez és még egy maréknyi feature-höz, melyek jelentősen megkönnyítik az életet az Elder Scrolls világában. Az ingyenes időszak szinte mindent megad, amit előfizetéssel megkapnánk, leszámítva persze az ingyen havi Crown valutát - enélkül azért még talál tudunk élni.

Ahhoz, hogy kiélvezhesd a lehetőséget, annyit kell tenned, hogy a játék mikrotranzakciós üzletében rákattintasz az ESO Plus fülön található Free Trial gombra. Az ingyenes időszak egészen pontosan április 27-ig tart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)