Hirdetés

The Sims 4 és Citadel - két Xbox játék is ingyen nyomható ezen a hétvégén

|

Mindkét ingyenesen kipróbálható cím elég sok időt képes elvenni, így esélyünk sem lesz mindent kihozni belőlük a hétvége alatt, de azért egy próbát megérnek.

Hirdetés

A Microsoft folytatja az ingyenes időszakait, így ha van Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetésetek, akkor a mostani hétvégén is lesz mivel játszanotok. A The Sims 4 és a Citadel: Forged with Fire már mostantól tölthető és pörgethető egészen július 12-ig. Kötve hinnénk, hogy bármelyiket is kimaxolnátok hétfőre, így érdemes lesz megfontolni a beszerzésüket is.

Hirdetés

Mindkét játék jelentős árcsökkentést kapott a következő napokra, így a Citadel: Forged with Fire már 5560 forintért megvásárolható, míg a The Sims 4 alap kiadása 3995 forintra esett. Az akció alatt egyébként a kiegészítők árai is jelentősen leestek, így ha van olyan tartalom, amit régóta kinéztetek, akkor az most lesz érdemes beszerezni.

Ha egyébként tényleg nincs mit csinálnotok a hétvégén, és nem tetszik az Xbox felhozatal, akkor nézzetek rá az Epic Games Store aktuálisan ingyenes címeire, vagy a Humble Bundle ajánlataira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)