Hirdetés

Ingyen tiéd lehet egy világháborús kalandjáték, de sietned kell

|

Mindössze 200 ezer példányt osztanak ki belőle.

Hirdetés

A Bandia Namco Entertainmentre nem jellemző, hogy csak úgy ingyen osztogat játékokat, most mégis ajándékozós kedvében van - az Elden Ring elképesztő sikere után egy darabig pénzügyi problémái biztosan nem lesznek a kiadónak.

Aki elég gyorsan kattint, a hivatalos oldalról megszerezheti a 11-11: Memories Retold PC-s változatát, amelyből mindössze 200 ezer példányt osztanak ki, és csak azok kaphatnak egyet, akik legkésőbb február 2. 15:00-ig cselekszenek. A játék az első világháborúban játszódik, egy fiatal, a nyugati fronton harcoló fotós és egy német mérnök történetét kísérhetjük figyelemmel, akik egy ponton találkoznak, és szörnyű események közepette igyekeznek megőrizni méltóságukat.

Hirdetés

Akit lázba hozott, a fenti linken keresztül látogasson el a Bandai Namco oldalára, kattintson a "Log In or Create an Account" gombra, regisztráljon vagy jelentkezzen be, majd bökjön a "PC" ikonra, pipálja be, hogy elfogadja-e a személyes datai kezelését a játékban való részvételhez, majd a Validate gombbal fejezheti be a folyamatot. A kódot a végső határidő után e-mailben fogják kiküldeni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)