Hirdetés

Tíz napig ingyenes lesz a Knockout City, az EA kidobós multija

|

Az EA és a Velan Studios kidobós lövöldéje megjelenési akcióval, 10 napos próbalehetőséggel, és Twitch eseménnyel indul útjára.

Hirdetés

A többjátékos lövöldék piaca meglehetősen túltelített, így nem véletlen, hogy az EA és a Velen Studios mindent megtesznek, hogy megtolják a saját játékuk szekerét. A Knockout City egyébként is mókás koncepciónak hangzik: lőfegyverek helyett labdákat dobálunk majd egymásra futurisztikus városi pályákon. Mindezt mindenkinek lesz alkalma ingyen megtapasztalni a megjelenés utáni napokban.

A május 21-es indulás után 10 napon keresztül mindenki ingyenesen játszhatja majd a Knockout City-t, és nem lesz semmilyen korlátozás a meccsek számára vagy a kipróbálható tartalomra nézve. Mindenki kipróbálhat minden pályát, játékmódot, és gyűjtögetheti az eredményeket és feloldható apróságokat.

Hirdetés

Aki a 10 napos időszak alatt veszi meg a játékot, az kap egy extra szerelést, hajstílusokat, szemüvegeket, pózokat, egy extra glidert, 500 elkölthető Holobuxot és egy spéci KO animációt. Ezek a cuccok a Deluxe Edition extrái mellett járnak majd a vásárlóknak.

A Twitch streamerek is beszállnak a buliba, akik játékbeli kihívások teljesítésével kozmetikai jutalmakat nyithatnak meg nézőiknek, így az élő adásokba is érdemes lesz becsatlakozni.

A fejlesztőkkel lehet majd dumálni Discordon, és meccsekbe is be lehet majd hívni őket, ahol boldogan felmossák a padlót a kezdő játékosokkal.

Mindent összevetve egy nagyon izgalmas megjelenési eseménynek ígérkezik a dolog, amin érdemes lesz részt venni, még akkor is, ha nem tervezel hosszútávon játszani a Knockout City-vel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)