Hirdetés

Több mint 30 játékot kapnak az Xbox Live Gold előfizetői júliusban

|

Mennyiséget tekintve erős lesz a Games with Gold, a minőség megint vegyes.

Hirdetés

Bár kissé későn jelentette be a Microsoft, természetesen július 1-jén is változik az Xbox Live Gold ajándék játékainak kínálata, ezúttal két Xbox One-os, egy Xbox 360-as és egy eredeti Xboxra megjelent játékot húzhatnak be a Gold vagy az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői. 

A július 1. és 31. között elérhető Planet Alphában egy furcsa, rejtélyes világot ismerhetünk majd meg, ami tele van veszélyekkel és titkokkal. Célunk az életben maradás.

A Rock of Ages 3: Make & Break ennél sokkal lazább, kicsit Monty Python-os, játékmenetét tekintve pedig a megjelennek benne a tower defense műfaj elemei, az építkezés, és persze a rombolás. Ez július 16-tól augusztus 15-ig lesz megszerezhető.

Hirdetés

A retrózni vágyók a Conker: Live & Reloadeddel szórakoztathatják magukat, ha július 1. és 15. között beszerzik, aki pedig még több múltidézést akar, a Midway Arcade Origins-szel ütheti el az időt, amiben 30 klasszikus található, köztük a Defenderrel, a Gauntlettel és a Ramparttal. Ezt július 16-ától 31-éig lehet megszerezni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)