Hirdetés

Több mint 700 PC-s játékot lehet most ingyen kipróbálni a Steamen

|

Mindegyikre nem lesz idő, de párat azért ajánlott megnézni.

Hirdetés

Alig hogy véget ért az E3, ma este 19:00-kor elstartolt a Steam Next Fest, melynek keretében június 22-éig (tehát egy héten át) kipróbálhatunk több mint 700, még meg nem jelent játékot. Az, hogy ilyen sok demó vált elérhetővé, azt is sugallja, hogy nem mindegyik kapcsolódik sikeresélyes játékhoz, de érdemes körülnézni, hátha meglátsz valamit, ami pont megfelel az igényeidnek. 

A listán vegyesen vannak Windows-exkluzív, valamint Mac-re és/vagy Linuxra is elérhető címek.

Hirdetés

Különösen ajánlott közülük az Unpacking, amiben a kipakolás izgalmait élvezhetjük (pihentető élményben lesz részünk, hajolgatás és emelgetés nélkül), a Sable, mely még a Summer Game Fest nyitóelőadásán is ott volt, valamint a Lake, amit az E3 indie kincseit gyűjtő cikkünkben is említettünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)