Hirdetés

Többször is ingyen kipróbálhatjuk még a megjelenése előtt ezt a gundames játékot

|

A Mobile Suit Gundam Extreme VS. Maxiboost ON számos nyílt bétatesztet is kap az elkövetkezendő hetekben.

Hirdetés

Még a nyáron megjelenik PlayStation 4-re az igencsak terjedelmes névvel büszkélkedő Mobile Suit Gundam Extreme VS. Maxiboost ON, ami eredetileg árkádgépekre debütált még 2016-ban. Hamarosan pedig bárki bele is kóstolhat a konzolos változatba, méghozzá úgy, hogy egyetlen forintot sem kell fizetnie érte.

Hirdetés

A tervek szerint július 30-án érkezik meg a játék, ám a Bandai Namco úgy döntött, lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy még a nagy nap előtt megnézhessék maguknak azt. A teljesen ingyenesen elérhető nyílt béták során bárki kipróbálhatja a Gundam világának egységeit, ráadásul az offline, egyjátékos mód mellett kétféle multiplayer mókába is fejest ugorhatunk.

A legelső ingyenes időszak tegnap hajnalban rajtolt el, és ezt követően hetente tart majd egy-egy ilyet a Bandai Namco. Az utolsóra a játék megjelenése előtt néhány nappal, egészen pontosan július 25-én kerül majd sor. Egyébként a nyílt bétát már le is lehet tölteni innen.

Ti kipróbáljátok majd a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)