Hirdetés

Tölthető az Epic Games Store újabb ingyenes játéka

|

Ezen a héten a korábban ígért stratégia helyett egy dungeonépítős, szintén kiváló játékot lehet megszerezni.

Hirdetés

Aki arra készült, hogy ma délután 5-től a Wargame: Red Dragont tölti le ingyen az Epic Games Store-ból, az csalódni fog. Ahogy erről pár napja írtunk, muszáj volt lecserélni, de az Epic megígérte, hogy idővel ezt is ajándékba adja.

Helyette viszont egy hasonlóan jó játék jár, ami egyébként 8290 Ft-ba kerülne, de jövő csütörtökig mindenki hozzáadhatja könyvtárához, és annyit játszhat vele, amennyit nem szégyell.

Hirdetés

A Dungeons 3 lényegében a Dungeon Keeper sorozat alapjait viszi tovább, katakombát kell építenünk és menedzselnünk, szörnyeket toboroznunk, csapdákat telepítenünk, hogy megállítsuk a magukat hősnek képzelő bátor kalandorokat. Itt most mi vagyunk a gonoszok. Több mint 20 órányi játékot kínál maga a kampány, de kooperatív módban is játszható, azzal szintén érdemes tenni egy próbát.

Egy hét múlva a The Textorcist lép a helyébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)