Hirdetés

Tölthető az Epic Games Store újabb ingyenes játéka

|

Eddig volt díjmentes a Borderlands: The Handsome Collection, mostantól másra csaphatunk le.

Hirdetés

Egyébként sem a szupermarketek lemezturkálóiból szedi ki az ingyen adott játékokat az Epic Games Store, de a Mega Sale idejére különösen megerőltette magát: kaptunk Grand Theft Auto V-öt, Civilization VI-ot és Borderlands: The Handsome Collectiont is. Újabb hetéhez ért a promóció, és most nem a korábbi szivárgás bizonyult valódinak.

Hirdetés

Mától június 11. 17:00-ig nem az Ark: Survival Evolved, hanem az Overcooked lehet a tiétek néhány kattintásért cserébe. (Ha nem jön be így a termékadatlap, próbáljátok az Epic Games főoldalát, előfordul az ilyen.) A fantasztikus kooperatív élményt kínáló játékban konyhákat kell hatékonyan menedzselnünk, ételeket összeállítanunk és tálalnunk, miközben teljes a káosz, és míg egy valaki a feladatára koncentrál, valaki más garantáltan a tűzoltókészülékkel rohangászik, próbál rájönni, hogyan tehetné le.

A jövő heti játék ugyancsak nem ismert, lehet, hogy pont akkor lesz majd az Ark: Survival Evolved a soros. Érdekes módon épp most jelentette be a Studio Wildcard, hogy a tüntetések miatt elhalasztja a Crystal Isles megjelenését június 11-ére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)