Hirdetés

Tölthető az Epic Games Store e heti ingyen játéka

|

Ezen a héten a beígért kettő helyett egy játékkal bővíthetjük Epic Games Store-os könyvtárunkat.

Hirdetés

Frissítés: Egy hiba miatt a The Escapists 2 ingyenességét visszavonták. A cikket ennek megfelelően frissítettük.

Korábban írtuk: Véget ért a nagy titokzatoskodás, az elmúlt öt hétben a Grand Theft Auto V-öt, a Civilization VI-ot, a Borderlands: The Handsome Collectiont és az Ark: Survival Evolvedot rejtették az Epic Games Store fémajtaja mögé, mely elfedte, mi lesz a következő heti ingyen játék (persze így is kiszivárgott, mert a mai világban már nincs olyan, hogy becsület). Volt Overcooked is, de az csak az Ark frissítésének a Black Lives Matter tünetetések miatti elhalasztása okán került elő újra. 

Hirdetés

Már a múlt héten is tudtuk, hogy most a The Escapists 2 és a Pathway következik, viszont valamiért csak az utóbbi lett végül ingyenes. Ez az 1930-as évekbe vezet minket vissza, a vadonban fedezhetünk fel ősi sírhelyeket, viszont jelentős ellenállásba ütközünk majd közben. Június 25. 17:00-ig lehet behúzni, de aki addig hozzáadja a fiókjához, később bármikor előveheti őket.

A The Escapists 2 megjelenését, és így ingyenessé tételét elhalasztották egy váratlan hiba miatt:

A jövő héten az AER Memories of Old, valamint a Stranger Things 3: The Game következik, reméljük, ténylegesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)