Hirdetés

Történelmi csaták és taktikus küzdelmek várnak az e heti Free Play Daysben

|

Nagyon vegyes választékot kaptak most hétvégére az Xbox tulajdonosok, de az ingyen játék mindig jól jön.

Hirdetés

A Microsoft és az Xbox csapata minden hétvégén gondoskodik arról, hogy az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetők ne unatkozhassanak. Akinél aktív valamelyik szolgáltatás, az minden hétvégén kipróbálhat egy maréknyi játékot teljesen igyen, ez most sincs másképp.

A következő pár napban mindenki szabadon élvezheti a Valkyria Chronicles 4 taktikus csatáit, és a For Honor lovagjainak vérgőzös párbajait, mindkettő megér egy próbakört, ha eddig még nem találkoztatok velük esetleg.

Hirdetés

A hétvégi kalandjaitok mentései és eredményei megmaradnak, de hétfőtől kezdve csak akkor fogtok hozzáférni a fentiekhez, ha beszerzitek őket. Szerencsére a Free Play Days alatt behúzni a játékokat is olcsóbb:

Az akciók már élnek, és egészen január 31. hajnalig aktívak maradnak. Ne hagyjátok ki a lehetőséget, ha valaha is érdekelt benneteket a fenti páros valamelyike.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)